Featured TV Shows

Loading..

TV Shows

24
Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.
10

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.

Eda, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e saj të arsimit ndërkombëtar dhe e ...
Bay Yanlış: Gabimi

Bay Yanlış: Gabimi

Jun. 26, 2020

Bay Yanlış: Gabimi

Ozgür është një pronar i restorantit shumë të pasur dhe jeton një jetë e ngathët, por e lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi ...
Ask 101: Dashuria 101
5.5

Ask 101: Dashuria 101

Apr. 24, 2020

Ask 101: Dashuria 101

While trying to make their teacher fall for a basketball coach, four misfits and a model student find friendship, love and the courage to be ...
Baraj: Diga
6

Baraj: Diga

Mar. 17, 2020

Baraj: Diga

Nehir fillon të shkruajë me Nazimin, por kur ajo ia dërgon foton e saj, ai i dërgon foton Tarik për shkak të plagës në fytyrë.Por gjithçka ...
Hizmetçiler: Shërbyeset

Hizmetçiler: Shërbyeset

Shpjegohen marrëdhëniet e katër shërbyeseve të ndryshëme që punojnë në një sit luksoz në Stamboll me hostet e tyre.
Messiah: Profeti
7.6

Messiah: Profeti

Jan. 01, 2020

Messiah: Profeti

A wary CIA officer investigates a charismatic man who sparks a spiritual movement and stirs political unrest. Who exactly is he? And what does he want?
Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit
10

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit

Sancar, djali i një kalorësi gariban, dashurohet nga Nare, vajza e një ambasadori që erdhi në Bodrum kur ishte fëmijë. Këta dy fëmijë të kundërt ...
Sevdam Alabora
10

Sevdam Alabora

Feb. 13, 2019

Sevdam Alabora

Seriali Sevdam Alabora, që interpretohet nga Kadir Doğulu dhe Elçin Sangu, tregon aventurën e dy personave që ndjekin një dashuri të pamundur. ...
Şahane Damat: Dhëndëri fantastik

Şahane Damat: Dhëndëri fantastik

Melike gënjen familjen e saj në Gjermani në lidhje me punën, shtëpinë dhe të fejuarin e saj Mehmet. Mehmeti është një mjek dhe e fejuara e shefit ...
Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve

Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve

Një histori shumëngjyrëshe dashurie që fillon me një keqkuptim të një geni të pashëm që ajo ka hasur me një grua të re, e cila është mashtruar ...
Adi: Zehra: Emri im është Zehra

Adi: Zehra: Emri im është Zehra

Në Berlin; 23-vjeçarja Zehra Şimşek, e cila lindi si bijë e një familje konservatore turke, nuk mund të planifikohet ose dikush në tokë mund të ...
Altered Carbon
7.9

Altered Carbon

Feb. 02, 2018

Altered Carbon

After 250 years on ice, a prisoner returns to life in a new body with one chance to win his freedom: by solving a mind-bending murder.
Ask Yeniden: Dashuri nga e para
7.8

Ask Yeniden: Dashuri nga e para

Zeynep martohet me një burrë të cilin familja e saj nuk e aprovon dhe shkon në Sh.B.A për të jetuar atje. Ajo lind një djalë të vogël, por kur ...
Günahkar: Mëkatari me titra shqip

Günahkar: Mëkatari me titra shqip

Si mund ta dini se kush është vërtet i pafajshëm dhe kush nuk është i pafajshëm ose mendimet në mendjet e njerëzve që ecin në vijën e mirë midis ...